Belföld

Busz hajtott árokba, autók mentek össze Győrnél

Győrszentiván térségében egy szlovák autóbusz az árokba hajtott szerdán reggel, egy gyermeket kórházba kellett szállítani.

A busz 38 utasával Komárom felől Győr irányába közlekedett, mikor az előtte haladó kamion szabálytalan előzésébe kezdett. Az ütközés elkerülésére a sofőr járművével a baloldali árokba hajtott. A buszban utazók közül a mentők egy gyermeket megfigyelésre a győri kórházba vittek, két felnőttet a helyszínen elláttak.

Fél órával később, a busz baleset helyszínétől mintegy negyven méterre három személygépkocsi ütközött össze. Egy szlovák rendszámú Ford gépkocsi, a mögötte haladó magyar rendszámú Ford és az azt követő Audi gépkocsi Kormárom felől Győri irányába közlekedett.

(fotó: MTI)

A buszbaleset helyszínéhez érve a szlovák Ford sofőrje forgalmi okból lassított, s eközben a mögötte haladó két gépkocsi hátulról az előtte haladónak ütközött. A balesetben a középső autóban utazók közül hárman megsérültek. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrség a balesettel érintett útszakaszt lezárta, a forgalmat egy szervízútra terelte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik