Belföld

Megverte és fogva tartotta volt élettársát egy győrújbaráti férfi

Maga a sértett értesítette a rendőrség ügyeletét 2013. április 30-án délben, hogy volt élettársa egy-két órával korábban, tettleg bántalmazta őt, és akarata ellenére fogva tartotta lakásában.

A rendőrségi vizsgálat megállapította, hogy a 46 éves férfi, kora délelőtt kereste fel volt élettársát a nő győrújbaráti házában. Személyes irataiért ment, azokat akarta összeszedni és magával vinni.

Szerelemféltése azonban eluralkodott rajta. Újból számon kérte a 39 éves sértettet. Szóváltásba keveredtek, majd vitájukat tettlegesség követte. Ennek következtében a férfi többször megütötte volt élettársát, aki a bántalmazástól eszméletét veszítette. Ezt követően vitte le a ház pincéjébe, ahol menekülését megakadályozva, még mindig kérdéseivel ostromolta a védekezésre képtelen nőt. Az asszony végül csak hosszas könyörgése árán tudott brutális bántalmazójától megszabadulni. Élettársa önként elengedte őt.

A Győri Rendőrkapitányság a 46 éves M. György ellen személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés kísérlete megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. A győrújbaráti férfi előzetes letartóztatását 2013. május 03-án rendelte el a Győri Járásbíróság.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik