Belföld

Gyurcsány kiakadt: “Demeter Ervin egy senkiházi gazember”

Demeter Ervin azt mondta, a Gyurcsány-kormány időszaka alatt üzemszerűen használták politikai és alvilági célokra a titkosszolgálatokat. Gyurcsány kiakadt.

Amint arról az fn24 beszámolt, Demeter Ervin, az első Orbán-kormány titokminisztere azt mondta, nem véletlen félrelépés Laborc Sándor szövetkezése Portik Tamással, ugyanis a Gyurcsány-kormány időszaka alatt üzemszerűen használták politikai és alvilági célokra a titkosszolgálatokat. “Ez egy hétköznapi gyakorlat volt” (…), üzemszerűen így működött a Laborc-féle titkosszolgálat” – tette hozzá.

Demeter Ervin azt mondta: a 2010-es kormányváltás után derült fény arra, hogy van olyan műveleti dosszié, amiben a Fidesz elnöksége és a pártelnök közötti, 2006-os telefonbeszélgetés tartalmát rögzítették. Emellett az is kiderült, hogy egy fideszes vezetőt rendszeresen lehallgattak. A volt főigazgatónak “Ovi” és “Bajusz” néven volt telefonbeszélgetéseket és kapcsolatokat elemző dossziéja.

A cikket Gyurcsány is olvashatta, aki a Facebookon reagált Demeter Ervin szavaira. Gyurcsány szerint ebben az ügyben évek óta hivatalos eljárás van, és éppen pénteken döntött jogerősen a másodfokú bíróság, hogy semmilyen bűncselekmény nem történt.

Nézzél tükörbe te senkiházi – mondja Gyurcsány

“Hát így… Ki keveri a mocskot? Ki van megijedve, és ezért hazugságokkal házal? Gazemberek vagytok, drága barátaim. És nyilván gyávák, ezért hazudtok. Reggel egy tükörbenézés kollégák, ezt ajánlom. És ez nemcsak Demeter senkiházinak szól. Tartóinak is: Orbánnak és Kövérnek” – fogalmazott a volt miniszterelnök.

A kommentelőknek egyébként bejön a harcias Gyurcsány, némelyek még biztatják is, “Ez az Feri!” felkiáltással.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik