Belföld

Mit tennél, ha egy napra hercegnővé válhatnál?

A Disney Csatorna legújabb pályázatával most valósággá válik a mesék világa: a legszerencsésebbek egy teljes délutánra igazi hercegnőkké válhatnak, és részt vehetnek a különleges Hercegnő Suli óráján, ahol megismerkedhetnek a legfiatalabb Disney hercegnővel, Szófiával.

Elképzelted már, mit tennél, ha egy napra hercegnő lehetnél? Elképzelted már, milyen jót tennél, ha hercegnő lennél, melyik barátod, családtagod régi álmát valósítanád meg? Szeretnél részt venni egy varázslatos Disney Hercegnő napon?

Ha igen akkor Téged vár a Disney Csatorna rajzpályázata! Rajzold meg minél színesebben és kreatívabban, hogy mivel töltenéd a napodat, ha egy csettintésre igazi hercegnő válna belőled, és a Disney Csatorna elrepít Bűbáj Birodalomba.

Fődíj: A Disney Csatorna segítségével a legkreatívabb hercegnő részt vehet barátaival vagy csoporttársaival együtt a 2013. május 21-én, kedden, Budapesten megrendezésre kerülő exkluzív vetítéssel és királyi programokkal egybekötött különleges Nagy Hercegnő Napon, ahol a résztvevőket elvarázsoljuk a mesék birodalmába, meglepetés sztárunk pedig megosztja a Hercegnő Suli etikettjének csínját-bínját.

De ez nem minden, az értékes ajándékcsomagok mellett a legkreatívabb rajzot elkészítő hercegnő 100 000 Ft értékű sportszercsomag támogatást nyer óvodája számára.

A pályázatokat postán küldd el a 1124. Budapest Kiss János altábornagy utca 59. III emelet 35. számra.
Beküldési határidő: 2013. május 15. szerda.

A levélben mellékeld mindenképpen az innen letölthető űrlapot.

A Szófia Hercegnő animációs sorozatról:

A Disney Csatornán májusban debütál a Szófia Hercegnő sorozat, amelyben nyomon követjük a kis hercegnő kalandjait, akinek az élete egy csapásra megváltozik, amikor édesanyja feleségül meg Bűbáj Birodalom királyához. Az átlagos lány, Szófia egy pillantás alatt egy kastélyban találja magát anyukájával, új mostohaapjával, II. Roland Királlyal és mostohatestvéreivel, Amberrel és Jamesszel.

Hogy Szófia igazi hercegnővé váljon, hamarosan Flóra, Fauna és Fiona, a Csipkerózsikából ismert jó tündérek iskolájában találja magát, a Királyi Előkészítő Akadémián, ahova a mesevilág többi hercege és hercegkisasszonya is jár. A Hercegnő Suliban néhány jól ismert Disney hercegnő is felbukkan, mint például Hamupipőke. Habár nem mindenki szeretné Szófia sikerét, így akadnak az udvarban olyanok, akik mindent megtesznek, hogy a lány elbukjon az előkészítőn.

A kalandos és megkapó úton az átlagos kislány megtanul a királyi udvarban mozogni és egy igazi hercegnővé válik, miközben gondoskodik arról, hogy mindenkire odafigyeljen és körülötte mindenki különlegesnek érezze magát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik