Belföld

Lemondásra kényszerítik a komondoros Baloghot

balogh (balogh)
balogh (balogh)

Nőverés miatt érhet véget az önmagát példaképnek tekintő fülöpházi polgármester politikai pályája.

A Blikk Fidesz-közeli forrásokra hivatkozva azt írja, kirúgják a Fidesz országgyűlési frakciójából a fülöpházi Balogh Józsefet. A lap szerint Rogán Antal frakcióvezető és Kövér László házelnök közösen szólítják majd fel lemondásra a feleségét bántalmazó polgármestert.

A képviselő körüli botrány hétfőn robbant ki. Kiderült, Balogh József élettársa koponyaalapi töréssel fekszik a kórházban, mert – szerinte – a férfi vasárnap hajnalban megverte. Balogh szerint nem ő ütött, hanem a család vak komondora tehet az esetről.

A fideszes polgármester volt felesége a minap az RTL Klubnak adott egy megrázó riportot. Abban azt mesélte, exférje 25 éven keresztül bántalmazta: volt, hogy zsírkeverő kanállal, 25 kilós tejeskannával, konyhakéssel vagy malacperzselővel támadt rá.

Balogh József (vagy valaki, aki Az igazi Balogh József néven néha egyes szám első személyben ír a politikusról) szerda este egy internetes blogot indított, így vágott vissza. Szerinte a balliberális média méltatlanul akarja őt besározni. Azt írja, Balogh József tisztes családapa, mi több, példakép.

Egyes szám, többes szám (Forrás: azigazibaloghjozsef.blog.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik