Belföld

Halas május Gyirmóton

Csapucha Adrienn

2013. 05. 01. 17:20

Titkos receptek alapján készültek az idei Gyirmóti Halászléfőző Versenyre nevezett csapatok finomságai. A zsűrinek nem volt egyszerű a dolga.

Harmadik alkalommal rendezték meg az Aranyhal Szabadidőközpontban a halas étkek készítőinek összecsapását. A rendezvényt egyre nagyobb érdeklődés övezi, ennek ékes bizonyítéka, hogy idén 29 csapat indult a megmérettetésen. „Nagyon örülünk, hogy ilyen szép számmal látogatnak ki a munka ünnepén Gyirmótra. Sokan a halászlé miatt jönnek, többségük azonban a jó társaságot, a kellemes környezetet és a szórakoztató programokat is szem előtt tartva dönt az esemény mellett” – mondta portálunknak Szabó Jenő, önkormányzati képviselő.

Az induló csapatok már a kora reggeli órákban megkezdték a munkálatokat, hogy délután 13 órára, azaz a megadott határidőre elkészüljön az átpasszírozott leves. Minden résztvevő a saját ízlése és titkos receptje alapján főzte az ínycsiklandó pikkelyes étkeket, de hogy mi a jó, gyirmóti halászlé titka, azt senki nem árulta el…

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Oregon landscape - Crown Point overlooking the Columbia River and the Gorge
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.