Belföld

Halas május Gyirmóton

Titkos receptek alapján készültek az idei Gyirmóti Halászléfőző Versenyre nevezett csapatok finomságai. A zsűrinek nem volt egyszerű a dolga.

Harmadik alkalommal rendezték meg az Aranyhal Szabadidőközpontban a halas étkek készítőinek összecsapását. A rendezvényt egyre nagyobb érdeklődés övezi, ennek ékes bizonyítéka, hogy idén 29 csapat indult a megmérettetésen. „Nagyon örülünk, hogy ilyen szép számmal látogatnak ki a munka ünnepén Gyirmótra. Sokan a halászlé miatt jönnek, többségük azonban a jó társaságot, a kellemes környezetet és a szórakoztató programokat is szem előtt tartva dönt az esemény mellett” – mondta portálunknak Szabó Jenő, önkormányzati képviselő.

Az induló csapatok már a kora reggeli órákban megkezdték a munkálatokat, hogy délután 13 órára, azaz a megadott határidőre elkészüljön az átpasszírozott leves. Minden résztvevő a saját ízlése és titkos receptje alapján főzte az ínycsiklandó pikkelyes étkeket, de hogy mi a jó, gyirmóti halászlé titka, azt senki nem árulta el…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik