Belföld

Útlezárások és menetrendváltozás május 1-jén Győrben!

Lezárják a Nádor aluljárót, valamint a Tihanyi Árpád útnak a Buda utca és a Mester utca közötti szakaszán is félpályás útlezárás lesz a Belváros irányában. A megváltozott forgalmi rend a helyi és helyközi autóbuszjáratok közlekedését is érinti.

  • A 11, 11B, 37, 37A jelzésű járatok a Belváros irányába a Mester utca – Álmos utca – Bartók Béla út útvonalon közlekednek, nem érintik a Malom liget, a Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeket, de megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyeken.
  • Marcalváros és Gyirmót irányában az autóbuszjáratok útvonala változatlan.

A 81-es, 82-es és 83-as főutak irányából illetve irányába közlekedő helyközi autóbuszok (beleértve a 32, 34, 36 jelzéssel helyi utazásra is igénybe vehető járatokat) a következő terelőútvonalon közlekednek:

  • Győr, autóbusz-állomás felé: Szigethy Attila út – Zrínyi utca – Hunyadi utca. Kimarad a Győr, Nádor aluljáró megállóhely, helyette az autóbuszok a Szigethy Attila út, Városi könyvtár (volt Ofotért) megállóhelyen állnak meg.
  • Győr, autóbusz-állomás felől a menetrend szerint Győr, Malom liget megállóhelynél megálló autóbuszok: Eszperantó út – Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út. A megállóhelyek változatlanok.
  • Győr, autóbusz-állomás felől a távolsági autóbuszjáratok: Eszperantó út – Bartók Béla út – Szigethy Attila út. A megállóhelyek változatlanok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!