Belföld

Plakátok az Orbán–Simicska-rezsim ellen

együtt 2014 (együtt 2014)
együtt 2014 (együtt 2014)

Az országjárással párhuzamosan plakátkampányt indít az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség.

A május elsején (szerdán) induló kampány azokra a területekre fókuszál, amelyeken az Orbán–Simicska-rezsim válságot okozott, vagy képtelen volt kezelni a problémákat – emlékeztet a választási szövetség, amely múlt héten indította el öthetes országjárását. A szövetség szakpolitikai javaslatait minél több választóval akarja megismertetni, megvitatni.

Az Együtt–PM Szövetség magát nemcsak választható politikai alternatívaként, hanem új, korszakváltó erőként jellemzi, s elsősorban azokra számít, akik az elmúlt években hátat fordítottak a közügyeknek. A pártszövetség ámokfutásnak nevezi az elmúlt három év kormányzati munkáját.

Az óriásplakátok kreatívjait és üzeneteit az Együtt–PM közös kampánystábja készítette, a kampány összköltsége mintegy 15 millió forint. Az ehhez szükséges forrásokat – a szövetséget alkotó pártok bejegyzéséig – a Haza és Haladás Egyesület biztosítja – olvasható az Együtt 2014 honlapján.

Az Egyesület – hasonlatosan a Haza és Haladás Alapítványhoz – támogatásainak adatait évente, részletesen átláthatóvá teszi.

A plakátokon az Együtt–PM szövetség az egykulcsos adó és a korrupció megszüntetését, a válság legyőzését és a munkanélküliség csökkentését ígéri.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik