Belföld

A nyár beelőzte a tavaszt

kánikula és szieszta (kánikula, szieszta, meleg, )
kánikula és szieszta (kánikula, szieszta, meleg, )

Szinte most lett vége a fűtési szezonnak, és lassan már hűthetjük is otthonunkat.

Csütörtökön derült vagy gyengén felhős, zavartalanul napos, csapadékmentes idő lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 27 fok között alakul. Késő estére 15, 21 fok közé hűl le a levegő.

Túlnyomóan napos idő várható pénteken is némi gomoly- és fátyolfelhővel. Csapadék nem lesz. A délnyugati szél többfelé megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 29 fok között alakul.

Több-kevesebb napsütés mindenütt várható, néhol zápor, zivatar előfordulhat szombaton. A délnyugati szél többfelé megélénkül, északnyugaton és északon meg is erősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 10, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 30 fok között alakul, keleten lesz a melegebb.

Vasárnap gyengén felhős, száraz idő várható sok napsütéssel. A délnyugati szél megélénkül, északnyugaton meg is erősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 29 fok között alakul. Jövő kedden már 30 fok feletti csúcshőmérséklet várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik