MTI
Belföld

Napi nemfontos – fogyasztóbarát, szabadságharc, ifjúságfejlesztés, ágazat

Hírek, események az MTI napi előrejelzéséből, amelyekkel csak azért se foglalkozunk!

Csákiné Gyuris Krisztina, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgató-helyettese és Juscsák Dóra, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége vezetője sajtótájékoztatót tart. Téma: a Fogyasztóbarát Vállalkozás Tanúsítvány bemutatása és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében elsőként elismerésben részesülő vállalkozás részére történő ünnepélyes keretek közötti átadása.

“A tevékeny időskor és a nemzedékek közti együttműködés” évének (2012) “Nemzedékek Hete” elnevezésű rendhagyó osztályfőnökióra-sorozata keretében Szaló Péter, a Belügyminisztérium területrendezési, építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkára tartja az órát.

Fenyvessy Zoltán, a MIÉP elnöke és Endrésik Zsolt független országgyűlési képviselő sajtótájékoztatót tart. Téma: Gazdasági szabadságharc kérdőjelekkel és ellenszéllel. A MIÉP helyzete, jövője.

A Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet, valamint a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet (EMMI háttérintézmény) együttműködési megállapodást ír alá az IKSZT-k szakmai munkájának segítése és a vállalt ifjúságfejlesztési szolgáltatásokkal összefüggő feladatok ellátása céljából, amelyen részt vesz Kiss Norbert ifjúságért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár (EMMI) is.

A Nemzeti Összetartozás Napja emlékhét beharangozó sajtótájékoztatója a PRO-FA S. T. Kft. rendezvényszervezési ágazatának szervezésében.

E témák nélkülözéséért olvasóinktól ezúton is, ma is elnézést kérünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik