Belföld

Tolvajokra csaptak le a győri vasútállomáson

A férfi és a nő körözés alatt álltak, Győrben tartóztatták fel őket a rendőrök.

2013. április 16-án délután Győrben a MÁV pályaudvar előtt igazoltatták a 29 éves budapesti nőt a járőrök. Megállapították, hogy B. Arankát a Fővárosi Törvényszék BV csoportja körözi., mert lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt kiszabott jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A nőt a Győri Rendőrkapitányságra előállították, majd a Győri Büntetésvégrehajtási Intézetbe vitték a rendőrök.

2013. április 18-án reggel Győr belvárosában igazoltatták a járőrök a 35 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy B. Ernőta  Győri Járásbíróság lopás miatt körözi.  A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

2013. április 18-án este a nyomozók egy győri lakásban elfogták azt a 43 éves férfit, akit lopás miatt a Győri Rendőrkapitányság elfogatóparanccsal körözött. K István megalapozottan gyanúsítható, hogy tavaly egy győri lakóház pincéjéből ruhaneműket, cipőket és mobil klímát tulajdonított el kettőszázezer forint értékben. A házkutatás során a rendőrök négy doboz  gyermekruhát és cipőt foglaltak le, a férfit őrizetbe vették – tájékoztat a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik