Belföld

Ki nyerte meg Győr legnagyobb hamburgerét? Íme!

Múlt héten pénteken véget ért nyereményjátékunk, melyben a Mackó Kuczkó hamburgerbár jóvoltából egy hatalmas Grizzly hamburgert lehetett nyerni. Sorsoltunk!

Rengeteg helyes válasz érkezett, a sorsoláson viszont Kováts Tamásnak kedvezett a szerencse, aki április 24-én válaszolt helyesen a feltett kérdésre! Gratulálunk! A nyertessel hamarosan felvesszük a kapcsolatot!

Kérdésünkre a helyes válasz: Fekete László.

——— A játkot lezártuk! ———

Legújabb játékunk nyertese egy két és fél kilós hamburgerre tehet szert. A „Grizzly” névre keresztelt hatalmas szendvicset eddig csak Magyarország legerősebb embere tudta megenni adott időn belül, így annak árát a Mackó Kuckó visszatéritette neki. Olvasóink viszont abban a szerencsés helyzetbe kerülhetnek, hogy nem kell egyedül, időre befalniuk a hatalmas étket. Csupán egy kérdésre kell válaszolni, a helyes megfejtést beküldők között kisorsoljuk, ki viheti haza a Grizzlyt!

A Mackó Kuckó 2008-ban nyitotta meg kapuit Győrben, s azóta is az egyedi ízvilágú, s különböző méretű hamburgereiről híres. A Révfaluban, a Rónay Jácint utcában található ételbár egyedi recept alapján készíti a különleges fűszerezésű, darált marhahúsos hamburgerpogácsát – tudtuk meg Juhász Attilától, a bár menedzserétől.

Hozzátette: „A régi klasszikus hamburgert szeretnénk népszerűsíteni mázas zsömlével és darálthúsból készült pogácsával, melyet helyben sütünk. A legnagyobb hamburgerünk, melyet elkészítettünk egy születésnapi meglepetés volt: 12 kilogrammot nyomott,  s 30-40 vendégünk lakott jól vele. Jelenleg 2,5 kilós Grizzly hamburgerrel várjuk a bevállalós vendégeket, melyből egy kilogrammot nyom a hús.”

Csupán néhány kattintás az ára, ha szeretne részt venni a Mackó Kuczkó és a Győr24 nyereményjátékában:

– Kedveld a Mackó Kuckó Facebook oldalát!
– Kedveld a Győr24 Facebook oldalát!
– Válaszolj helyesen az alábbi kérdésre:

Ki volt az első ember, aki megbirkózott a hatalmas Grizzly hamburgerrel? A válaszokat a takacszsolt19@gmail.com e-mail címre várjuk április 26-ig! Határidő: 12.00 óra.

Kis segítség: a Győr24 korábban már beszámolt arról, ki tudta megenni a hatalmas adagot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik