Belföld

Szentmisét tartottak Szalai Annamáriáért

Engesztelő szentmisét tartottak a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), valamint a médiatanács múlt pénteken elhunyt elnökéért a Szent István-bazilikában csütörtök délután. A résztvevők kegyeletüket egy szál fehér virággal fejezték ki.

A szertartáson a családtagok mellett részt vett Orbán Viktor miniszterelnök, Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Mádl Dalma, néhai Mádl Ferenc köztársasági elnök özvegye, Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek és Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője.


Fotók: MTI / Beliczay László

Ugyancsak részvétét fejezte ki a családtagoknak – többek között – Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Andrew Vajna kormánybiztos, L. Simon László, az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottságának elnöke, Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, valamint Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője és Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára.

Szalai Annamária hosszan tartó, súlyos betegség után, 51 éves korában hunyt el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik