Belföld

Paróczai Csaba Zoltán lett Balogh Ibolya utódja

Paróczai Csaba Zoltán lett a Fejér Megyei Kormányhivatal új főigazgatója.

Paróczai Csaba Zoltánt nevezte ki a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatójává Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter április 15-i hatállyal – közölte a kormányhivatal kommunikációs vezetője szerdán az MTI-vel.

Csathó Barna tájékoztatása szerint Dorkota Lajos kormánymegbízott javaslatára lett főigazgató Paróczai Csaba Zoltán, aki korábban a Fejér Megyei Kormányhivatal igazgatójaként végezte kormánytisztviselői munkáját.

Az új főigazgató kinevezésére azért volt szükség, mert március 20-án – szintén a kormánymegbízott javaslatára – felmentéssel megszüntette Balogh Ibolya kormányzati szolgálati jogviszonyát Navracsics Tibor.

A kormányhivatal akkori közleménye szerint a felmentést az indokolta, hogy megrendült a bizalmi viszony a főigazgató és Dorkota Lajos kormánymegbízott között, ami nehezítette a kormányhivatal működését. A felmentés 2013. május 31-vel hatályos. Balogh Ibolya március 31-től felmentési idejét tölti, erre az időszakra a munkavégzési kötelezettsége alól felmentették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik