Belföld

Filmforgatás Győrött: Berlini fal okoz dugót

Háborús helyszínné változik a Kossuth híd! Filmforgatáshoz építenek díszletet, ami kisebb káoszt okoz a gyalogos, a biciklis, ebből fakadóan az autós közlekedőknek is.

Munkatársunk az építkezés helyszínén megtudta, hogy jövő hétvégén teljesen lezárják a Kossuth hidat a forgalom elől, mivel az is része lesz a filmen bemutatott helyszínnek.

Egy amerikai stáb érkezik városunkba, ahol egy háborús film jeleneteit veszik fel az HBO számára, ehhez készül a Révfalui hídfőnél látható ideiglenes épület is. Az építmény a berlini falat hivatott szimbolizálni, s mint az fotóinkon látható, már a szögesdrótok is felkerültek a díszletekre.

A faszerkezetű építmények elfoglalják a járda egy részét, így a gyalogosok az úttestre szorulnak, melynek láthatóan az autósok nem örültek. Ottlétünk során többen ideges kerékcsikorgatással próbáltak utat törni a kavalkádban. A Kossuth híd biciklis sávját szintén lezárták. A kialakult helyzetben nem árt az óvatosság és a türelem az autósok, a gyalogosok és a biciklisek részéről egyaránt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik