Belföld

Borzalmas dolgokat kellett átélnie Selmeczi Gabriellának

Elképzelni sem tudjuk, micsoda lelki sérüléseket szerzett a Fidesz-székház elfoglalásakor. Szerencsére Kocsis Máté elárulta.

Kocsis Máté az ATV Szabad szemmel című műsorában nyilatkozott a Fidesz-székház elfoglalásáról. A műsorban szóba került, hogy utóbb miként minősítette a Fidesz-székháznál tiltakozó diákokat, de Kocsis úr félbeszakította a műsorvezetőt – írja a Narancsköd nevű Facebook-csoport.

A csoport szerint Kocsis a következőket mondta: „Ne vonjuk már kétségbe, hogy ott törtek-zúztak a fiatalok!” Gyors, szigorú, de bájos szerkesztői instrukciót is rögtönzött: „Ne az legyen a beszélgetés célja, hogy egyáltalán úgy történt-e!”


Fotó: Kummer János

Mészáros Antónia megjegyezte, hogy Kocsis úr és Selmeczi Gabriella nem nagyon félhettek a fiataloktól, mert még süteményt is vittek nekik, de Kocsis nem jött zavarba, és azt felelte: „Ön azt nem tudhatja, milyen érzés volt negyven-ötven agresszív, feldühödött fiatallal szembenézni! Én nem vagyok egy félős típus, de szerintem Selmeczi Gabriellának nem sok nő lett volna a helyében. Bízom benne, hogy ön nem is fogja megismerni azt az érzést, amit ő ott érezhetett. Az egy lelkileg és minden szempontból embert próbáló szituáció volt!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik