Belföld

Új ajánlattal csábítják a diákokat Fehérvárra

A székesfehérvári Tourinform Iroda az etyeki Korda Filmparkkal és a budapesti Babilon Center Élményházzal közös csomagot állított össze a 10-18 éves korosztály osztálykirándulói számára.

A közös szervezésű programtól és a közös marketing tevékenységtől a szervezők azt remélik, hogy ajánlataik összefogva még ütőképesebben jelennek meg a magyarországi osztálykirándulóknak kínált ajánlatok között.

A kínált programcsomag elsősorban attól vonzó, hogy egyben tartalmazza a látványt, az izgalmat és a tudást. Ez a garantált recept egy feledhetetlen és tartalmas osztálykiránduláshoz! Egyetlen nap leforgása alatt évezredeket járhat be az osztály: három helyszínen három különböző kaland várja őket, benne római kori kiképzés, titokfejtés a királyok városában és stúdiótúra filmes trükkökkel.

A három szervezet együttműködése része annak a szakmai munkának és építkezésnek, amelynek keretében a székesfehérvári TDM szervezet a piaci pozíciójának javításáért és a látogatók számának növeléséért küzd. Az összefogással létrehozott komplex kínálat növelheti a város népszerűsítését, hiszen a színvonalas és sok látogatót vonzó attrakciók így tovább erősítik egymást. A székesfehérvári Tourinform Iroda az osztálykirándulások élénkülésétől azt is reméli, hogy egyre inkább fókuszba kerülhet a város, mint vonzó turisztikai célpont.

Az ajánlat 2013. április 15-e és június 15-e között érvényes, az akcióban minimum 15 fős osztályközösségek vehetnek részt. Ha az osztály meghatározza az útirányt, a Tourinform Iroda munkatársai összeállítják az utazók számára az egész napos programot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik