Belföld

Állatkínzásra jöttek, halott embert találtak

Székesfehérváron egy órával ezelőtt a rendőrséget riasztották, mert feltételezték, hogy állatkínzás folyik, de döbbenetesebb volt a valóság.

Székesfehérváron a Szabadságharcos úton, az egyik panellépcsőházban már második napja arra voltak figyelmesek a szomszédok, hogy az egyik lakó kutyája elkeseredetten nyüszít. Két napig tűrték, de ma este „betelt a pohár”, mert feltételezték, hogy kínozzák szerencsétlen párát. Kihívták a rendőrséget, akik az értesítésre kivonultak, de zárt ajtót találtak, amit senki nem nyitott ki. Miután behatoltak a konyha kövezetén egy 35-40 év körüli, sovány testalkatú férfit találtak. Azonnal értesítették a mentőket, akik kiérkezésükkor megállapították a halált. Feltételezésük szerint már három napja halott lehetett a férfi.

Helyszíni tudósítónk az érdeklődésre nem tudta meg a halál beálltának okát, amit szakértők vizsgálnak. A férfi otthonában halt meg, azt még nem tudni, milyen körülmények között. A rendőrség a szomszédokat, a fültanúkat kihallgatja, és információkat gyűjt az esetről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik