Belföld

Együtt rádiózott Vágó Piros és kisfia

Bár a négy éves Zalán még fiatal a rádiózáshoz, máris otthonosan mozgott a Class FM kulisszái mögött.

Vágó Piros ezúttal kisfiával érkezett munkahelyére, aki érdeklődéssel vette kezelésbe a technikai berendezéseket.

Igazi férfiként rajong minden műszaki dologért, ráadásul mindenhez van hozzáfűznivalója. Vágó Piros kisfia, Zalán nagy eséllyel dönthet majd egyszer édesanyja szakmája mellett, mindenesetre már most is szívesen sürög-forog a leghallgatottabb rádió stúdiójában. Piros hangjára gyakran felfigyel az Class Délután adásaiban, de a Morning Show-t is rendszeresen hallgatják közösen.

„Láthatóan nagyon jól érzi magát a Class FM-ben, de sajnos ritkán van lehetőség arra, hogy velem tartson, mivel egy adást még nem lenne türelme végigülni. Most kicsit több időnk volt, hogy kipróbáljunk néhány dolgot. Végül alig tudott leállni Zalán a gombok nyomogatásával.” – mesélte nevetve Vágó Piros.

„Ha egyszer ezt a szakmát választaná, abszolút támogatnám, de biztosan nem fogom erőltetni. Most néhány hónapja rendőr akar lenni, de mivel imádja a műszaki dolgokat, ráadásul jó beszélőkéje is van, minden esélye meg lehet annak, hogy örökölje tőlem a szakma szeretetét. Addig azonban jó pár éve van még.” – folytatta a Class Délután háziasszonya.

A kis Zalán a Class FM-ben már sokszor hallotta édesanyja hangját, de ez neki most még teljesen természetes. Az, hogy vajon egyszer az ő hangja is egy országot szórakoztat-e majd, a jövőben kiderül.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik