Belföld

Az energiacella segíti kétharmadhoz Orbán Viktort

Széles Gábor először leplezte le nagy titkát.

A nagyvállalkozó ezúttal is Facebook-oldalán jelentette be, mi is az a gazdasági csodafegyver, amellyel Magyarország ötszáz éve nem látott növekedési pályára áll, Orbán Viktor pedig újra kétharmaddal nyeri meg a 2014-es választást.

Széles Gábor örül, hogy a média ennyit foglalkozik ezzel az “energia cellával”, amelynek ő is most írta le először a hivatalos nevét. A villamosmérnök végzettségű nagyvállalkozó Tesla munkásságát hihetetlenül tiszteli, egy szellemi óriásnak tartja, de úgy véli az “energia kicsatolásában” tévedett, mert ezt „nagy feszültségen akarta megvalósítani”. Széles Gábor a nagy áramerősségben hisz, szerinte ma már nem is ez a kérdés, hanem az, miként „lehet a stabil nagysorozatú gyártást megvalósítani úgy, hogy közben tömegével teremtünk munkahelyeket”.


Szellemi óriás, de tévedett – David Bowie mint Nikola Tesla a Tökéletes trükk című filmben

Széles Gábor szerint ugyanis az energiacella csak akkor fogja igazán az emberiség hasznát szolgálni, ha beindul a milliós sorozatgyártás. Kérdéses, hogyan lehet ezen 150 kilós egységek kereskedelmét úgy megszervezni, hogy a hagyományos energiaszolgáltatók ne ellenkezzenek. Széles az írta: most ezen dolgoznak. A nagyvállalkozó egyelőre nem árulta el, hány prototípus van és melyik országban nézhető meg, mert hivatalosan csak akkor szeretne a nyilvánosság elé lépni, amikor már a sorozatgyártás is beindult. Ezt őszre várja, illetve tervezi.

Széles Gábor idén februárban írt először arról, hogy ha bejön a terve, Orbán Viktor ismét kétharmaddal fog nyerni.

„Van egy álmom…most említem először. Most már egy ideje csak dolgozunk rajta… Még nyárig vagy legkésőbb őszig csak dolgozunk… (Ha elmondanám azt hinnétek, hogy ez a pragmatikus ember megőrült.) De ha ez bejön akkor végre Magyarország olyan növekedési pályára áll amin már vagy ötszáz éve nincs!!! Ha ez bejön akkor jövőre Orbán Viktor kétharmaddal fog megint nyerni. Annyi csoda történt velem már életemben. Igaz ez egy sokkal nagyobb léptékű ‘csoda’ lenne, de miért ne lenne ez még lehetséges? Miért ne érhetne végre ne csak engem hanem a magyarokat is óriási szerencse? Őszig ne kérdezzetek csak figyeljetek!” – posztolta ki Széles Gábor akkor a Facebook-oldalára. A nagyvállalkozó 2013. március 15-én megkapta a Magyar Érdemrend középkeresztje a csillaggal kitüntetést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik