Belföld

Szellemi hadseregfélét szervez a Békemenet

Valamiféle honvédő sereggel védenék Orbán Viktort Magyarországot a békemenetesek. Közleményt írt a CÖF.

Közleményt adott ki az Orbán Viktor és a Fidesz védelmére létrejött Civil Összefogás Fórum. Zanzásítva közöljük.

„(…) immáron nyilvánvaló, hogy erőfitogtatás kezdődött egy Európa-uniós nemzet ellen, ahol a kezdeményezők többek között az Európai Unió Parlamentjében ülő baloldali, szélsőbalos és liberális képviselők.

Állj, eddig és ne tovább!

Az Európai Bizottság, a Tanács és a Parlament rossz úton jár. Saját felelősségükről kívánják elterelni a figyelmet. Az évek óta elhúzódó gazdasági válság kialakulásában elszámolnivalójuk van. Magyarország pellengérre állítása a lényegről történő figyelem elterelés. Bizony, elégtelenre vizsgáztak, itt az ideje az Unió teljes szerkezetének átalakítására.

(…)

A hajánál előrángatott magyar ügyek, amelyeknek nagy többsége a hazai bukott politikusok és külföldi elv-barátaik hazugságain alapulnak, eltörpülnek a valós uniós gondok mellett.

(…)

Kijelentjük, hogy csakis az igaz érveket fogadjuk el és párbeszéd alapján azokat az Európai Unió szabályai szerint figyelembe is vesszük.

Most arra kényszerülünk, hogy a keresztény Európa gyökereiből táplálkozva, hazánk védelme érdekében meghirdessük nemzetünk szellemi honvédelmét.

(…)

CÖF alapító szóvivői

CÖKA kuratóriuma”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik