Belföld

Olimpikonokat támogat a győri Audi

Arany fokozatú támogatóként segíti a Magyar Olimpiai Bizottságot az Audi.

“A Magyar Olimpiai Bizottság vezetése örül annak, hogy a minőséget, az innovációt, a társadalmi felelősségvállalást kiemelten fontosnak tekintő vállalatok csatlakoznak a MOB támogatói csapatához. Az Audi Hungaria és az Audi importőre, a Porsche Hungaria remélhetőleg olimpiai ciklusokon átívelő partnere lesz a MOB-nak” – mondta a hétfői sajtótájékoztatón Borkai Zsolt MOB-elnök.

Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, az eddigi regionális aktivitásaik mellett ezúttal a nemzeti sportszervezet mellé álltak, amely valamennyi magyar sportolót képviseli, egyesíti. Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója hozzátette, büszkék arra, hogy a hazai sportélet elsőszámú szervezetének olyan új autókat bocsáthatnak rendelkezésre, amelyekkel közösen jeleníthetik meg a magyar sportolók és a márka által képviselt világszínvonalú teljesítményt.
Az Audi Hungaria 2006 óta névadó főszponzora a győri női kézilabdacsapatnak és 2011 óta szponzora a Győri ETO futballklubnak.

Az AUDI AG január óta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos járműparkjának a biztosítója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik