Belföld

Itt a teljes, vágatlan hókáoszjelentés!

pintér sándor (pintér sándor)
pintér sándor (pintér sándor)

Az FN24 birtokába került a belügy hójelentésének szó szerinti változata. Az eredeti.

A kormánynak és a kormányzat szerveinek nincs miért szégyenkezniük, mindent az előírásoknak megfelelően csináltak a nagy havazás idején.

„2013. március 14-én szokatlanul kemény téli vihar kezdődött Magyarországon. A Dunántúlon előző este megindult csapadék intenzív havazásba váltott át és erősödő széllel társult, amely a délutáni órákra viharossá is fokozódott. A többfelé kialakult hóvihar kritikus helyzetet teremtett az utakon, előbb alig néhány méteres látástávolságot, majd széles hóátfúvásokat okozva. Az északkeleti országrészben a vizes hó sokfelé okozott vezetékszakadást, ami számos helyen, hosszan tartó áramkimaradással járt”.

“A katasztrófavédelem, a Rendőrség, a terror-elhárítási központ, a honvédség, a polgárőrség, a készenléti szolgálatok, az állami autópálya, és a közútkezelő, valamint a karitatív szervezetek együttműködésének köszönhetően lehetett az országban kialakult helyzetet normalizálni.”

“Elismerés és köszönet illeti azokat az állampolgárokat, akik önként segítettek a mentésben, hiszen a katasztrófák elleni védekezés csak akkor lehet eredményes, ha abban az állampolgárok is tevékenyen részt vesznek. Az esemény irányítási, végrehajtási, együttműködési tanulságait az eseménysor lezárását követően a műveleti jelentések és naplók értékelése, elemzése után lehet levonni” – írja a jelentés, amelynek teljes szövegét itt olvassa el!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik