Belföld

DK: Nem kérünk az ordas eszmékből

A Demokratikus Koalíció szégyenletesnek tartja, hogy az ordas eszméket valló és a zsidók összeírását szorgalmazó Gyöngyösi Márton Szegedre látogat.

A következő közleményt jutatta el szerkesztőségünkbe a Demokratikus Koalíció szegedi szervezete:

A napokban megdöbbenéssel értesültünk róla, hogy Gyöngyösi Márton városunkba látogat. Az a Jobbikos képviselő, aki novemberben a zsidók összeírásáról beszélt, az a képviselő, akinek megnyilvánulása óriási felháborodást váltott ki a világban, nem kevés kárt okozva ezzel Magyarországnak.

Ez a mai fórum tökéletes képet ad arról, hogy a szegedi Jobbik milyen világot képzel el, szomorú, hogy vannak olyan emberek Szeged városában, akik azonosulni tudnak ezekkel, az ordas eszmékkel. Sajnáljuk, hogy semmit nem tanultak dicstelen elődjeik múltjából, hogy szerintük még mindig vannak alsóbbrendű, kiiktatandó személyek Magyarországon.

A Demokratikus Koalíció azt mondja, hogy ma Magyarországon egyetlen közösség létezik: a Magyar Nemzet, ezért megkérjük a demokratikus ellenzék pártjait, a történelmi egyházak szegedi vezetőit, és minden jóérzésű szegedi honfitársunkat, hogy emeljék fel ők is szavukat az olyan emberek ellen, mint Gyöngyösi Márton, mert nem akarunk több listát, összeírást.

Szeged, 2013. 04. 04.

Csóti Zsombor                                             Orosz Gábor

választókerületi elnök                                 ügyvezető alelnök

Demokratikus Koalíció Csongrád megye 2. sz. OEVK.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik