Belföld

Üdvözöljük a megújult Fehérvár24-en!

Mától új, modernebb, átláthatóbb "dizájnnal" állunk olvasóink rendelkezésére.

A tavaszi megújulás elérte a Fehérvár24 oldalát is. Reméljük, hogy az újítások elnyerik tetszésüket, és továbbra is minket választanak.Megújultunk kívülről, de ugyanazzal a lelkes tartalomkészítéssel várjuk olvasóinkat.

Lássuk,hogy mik a legfőbb újításaink! Legfontosabb, hogy vezető híreinket nagy, figyelemfelkeltő képekkel emeljük ki, így Ön biztosan nem marad le Székesfehérvár és a világ legérdekesebb híreiről. A letisztult, képes dizájn nagyobb átláthatóságot biztosít. A változtatás több és sokszínűbb tartalmat, valamint látványosabb felületet nyújt olvasóinknak. Az esztétikusabb kinézeten, és a bővülő tartalomon kívül újdonság, hogy csak egy kattintás a hírdoboz bal fölső sarkába és máris lapozgathat a vezető híreink között.

Böngéssze bármelyik rovatunkat, legyen az akár sport, akár Fehérvár legjava,vagy bulvár, mindig újabb és újabb cikkekkel találkozhat! A pozitív visszajelzéseket, és természetesen a kritikákat is örömmel fogadjuk. Kérjük írja meg véleményét az új Fehérvár24-ről a fehervar24@sanomamedia.hu e-mail címre!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik