Belföld

Húsvétkor is osztanak ételt a krisnások

ételosztás (ételosztás)
ételosztás (ételosztás)

Játékkal, csokoládékkal és egy bevásárlásnyi élelmiszerrel várják a rászoruló családokat a Blaha Lujza téren.

Kiemelt ételosztást tartank húsvétkor, március 30-án (szombaton) a Krisna-hívők a Blahán. A rászorulókat újfajta kiszolgálási rendszerrel segítik.

Az elmúlt években a tömeges megjelenés által keletkezett tülekedés miatt ezúttal az érkezési sorrendben történő kiszolgálást sorszámozott karszalagok használatával és nagyobb létszámú biztonsági személyzettel igyekeznek fenntartani. A megnövekedett igénybevevői létszám miatt a kiszolgálás nem 1, hanem egyidejűleg 2 külön pultról történik majd. Így a szervezők abban bíznak, hogy sikerül mintegy 2 óra leforgása alatt kiszolgálni a helyszínre érkezőket, a várhatóan 1300-1500 főt.

Fotó: krisna.hu

Önkénteseik 2013 Húsvétján is tápláló, ízletes, vegetáriánus ebéddel és egy gazdag tartós élelmiszercsomaggal várják a rászorulókat. Az ünnephez kapcsolódóan sokféle édességgel is igyeknek az egyre nagyobb létszámban érkező gyermekközönség kedvében is járni. Őket nem csak a sok nyalánkság, hanem a teherautóról osztott több száz játék is meglepi majd.

Március 30-án 9-12 óráig a Blaha Lujza téri Corvin parkolónál álló sátraikban a szervezők átveszik a tavaszi lomtalanítási időszakban esetlegesen kiselejtezett, de jó minőségű játéktárgyakat és tisztított ruhaneműket, mindezeket az ételosztás ideje alatt a helyszínen ki is osztják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik