Belföld

Az emelkedő vízszint miatt lezárhatják a rakpartot Szegeden

Senki se hagyja az ünnepek alatt a rakparton az autóját - erre kéri a lakosságot a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

A Tisza vízállása közelíti az öt és fél métert, így valószínűleg az ünnepek ideje alatt le kell majd zárni a szegedi rakpartot. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai már pénteken megkezdik a figyelmeztető táblák kihelyezését.

A csapadékos idő egyébként folytatódik. Szombaton marad a borult, csapadékos idő, inkább csak délután, estefelé szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. +7 fok körüli értékeket mérhetünk délután. A szél északkeletire fordul.

Húsvét vasárnap is borongós időre van kilátás, sokfelé ismétlődő esővel. A megerősödő északi széllel hideg levegő érkezhet ismét térségünkbe. Északnyugaton 5, délkeleten 16 fok körül várható a csúcsérték.

Húsvét hétfőn erős északnyugati szél valószínű, mely felszaggatja a felhőzetet, így némi napsütés is lehet. Szórványosan lehet zápor, hózápor. 5 és 11 fok között alakulhat a délutáni órák hőmérséklete…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik