Belföld

Visszahódítaná a makói vendégeket a Hagymatikum új vezetője

Scheitzner Beátát nevezte ki a makói képviselő-testület - a helyi vállalkozók véleményét is kikérve - a Hagymatikum élére.Célja, hogy a makóiak megszeressék a fürdőt és elégedett vendégekként távozzanak.

Scheitzner Beátát  április 1-jétől nevezte ki a Hagymatikum élére a makói képviselő-testület.
– Tősgyökeres makói vagyok, itt születtem, az általános iskolát is itt végeztem, ám ezután már a szentesi Horváth Mihály Gimnáziumba iratkoztam be. Érettségi után kedvem támadt világot látni. Elsősorban a nyelvtanulás volt a célom, szerettem volna néhány évet kinn tölteni és tapasztalatokat szerezni. Ebből a néhány évből végül 12 év lett. Időközben megszereztem marketing menedzseri diplomámat, elkezdtem dolgozni, megszületett a kislányom és a kisfiam, a párom belga. 2008-ban aztán úgy döntöttünk, szerencsét próbálunk itthon. Szeretjük a kihívásokat, de nem csak ezért jöttünk vissza, hanem azért is, mert a gyerekeink két nyelvet beszélnek, ezért ismerjék meg a magyar kultúrát is.

– Miért vállalta?
– Hiszem azt, hogy a Hagymatikum nagyon jó turisztikai termék. Aki járt már akár az országon belül, akár valamerre a világban, nagyon jól tudja, hogy ez a fürdő megállja a helyét úgy mint wellness és gyógyászati központ is. Az itteni szolgáltatások és a Makovecz-féle épület a test és a lélek harmóniáját tudja biztosítani. Hiszek abban, hogy a fürdőt el lehet adni a turizmus piacán, azért vállaltam a vezetését.

– Milyen vendégekre számít?
– Szeretném visszahódítani a makóiakat, s persze a magyar vendégekre is számítok, hiszen tudjuk, hogy a magyarok inkább idehaza szeretnek utazni. A dél-alföldi régióban a turizmus 60-70 százalékát ugyanis a hazai vendégek jelentik. Persze a külföldiekre is számítunk, főleg a két szomszédos országban élőkre. Hiszek abban, hogy ez a fürdő eladható, de azt is tudom, hogy ez nagyon nagy munka lesz. Szeretném továbbvinni, amit elődöm, Nagy Nándi elkezdett, hiszen nagyon jó alapokat, jó csapatot hagyott nekem. Beindultak azok az értékesítési folyamatok is, melyeket én is folytatni szeretnék. A célunk az, hogy aki bejön a fürdőbe, az elégedett vendégként távozzék innen – mondta Scheitzner Beáta, a Hagymatikum új vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik