Belföld

Lopott Erzsébet-utalványokkal robogózott Győrben

Közel kétmillió forint értékű étkezési utalvány került elő a motor ülése alól.

Zavart viselkedése is felkeltette a készenléti rendőrök figyelmét, amikor a 31 éves férfit igazoltatták. Takargatnivalójára gyorsan fény derült. A motor csomagteréből mintegy kétmillió forint értékű étkezési utalványok kerültek elő.

A Készenléti Rendőrség járőrei közlekedésrendészeti akció keretében vontak ellenőrzés alá Győr belvárosában 2013. március 23-án este egy segédmotorkerékpárral közlekedő férfit.

A jármű átvizsgálása során, annak ülés alatti csomagtartójában vászonzsákba csomagolt, nagy értékű étkezési utalványok kerültek elő. A férfi a rendőrök kérdéseire adott válaszaiban folyamatosan ellentmondásokba keveredett.

A Győri Rendőrkapitányságra történő előállítását követően kiderült, hogy a 31 éves helyi férfinál talált, több mint 1,8 millió forint értékű Erzsébet-utalvány bűncselekményből származik. Azokat más értékekkel együtt, mintegy két héttel korábban lopták el egy győri cég telephelyéről.

A Győri Rendőrkapitányság a lopott Erzsébet-utalványokat sorozatszám alapján körözte.

A 31 éves helyi illetékességű gyanúsítottal szemben betöréses lopás megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a Győri Rendőrkapitányság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik