Belföld

Ellenőrzik húsvét előtt az élelmiszereket Csongrád megyében

24.hu
24.hu

2013. 03. 26. 16:57

Egyrecsökken a húsvétot megelőző ellenőrzéseken tapasztalt élelmiszer-biztonsági problémák száma Csongrád megyében.

Csongrád megyében az ünnepekig kiemelten vizsgálják a pácolt-füstölt árukat, a húskészítményeket, az édesipari és alkoholos termékeket, valamint a tojásokat, de ellenőrzik a szezonális zöldségeket és gyümölcsöket is. A biztonságos élelmiszerek kiválasztásáért magunk is sokat tehetünk.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.