Belföld

Ellenőrzik húsvét előtt az élelmiszereket Csongrád megyében

Egyrecsökken a húsvétot megelőző ellenőrzéseken tapasztalt élelmiszer-biztonsági problémák száma Csongrád megyében.

Csongrád megyében az ünnepekig kiemelten vizsgálják a pácolt-füstölt árukat, a húskészítményeket, az édesipari és alkoholos termékeket, valamint a tojásokat, de ellenőrzik a szezonális zöldségeket és gyümölcsöket is. A biztonságos élelmiszerek kiválasztásáért magunk is sokat tehetünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.