Belföld

Vigyázz, kész, tűz, rajt!

Március 30-án a SZEOL pályáról elrajtol a zord időjárás miatt a hivatalos indulást erre az időpontra halasztó I. Dél-Alföldi Futókörverseny sorozata.

Már csak párat kell aludni és március 30-án, a szegedi SZEOL pályáról hivatalosan is rajtol az I.Dél-Alföldi  Futókörverseny sorozata. Ahogy arról korábban beszámoltunk: a zord idő és a havazás miatt, március 16-án csak előfutam volt, a versenysorozat hivatalos rajtját a fent említett időpontra halasztották a szervezők.

A szegedi induló versenyre lehet még nevezni, de a március 16-ai nevezések is érvényesek a hivatalos rajton -értesítették a Szeged24-et a szervezők.

Beszámolójuk szerint  a hat Csongrád megyei települést érintő, majd fél évig tartó  versenysorozat ideje alatt egyéni és összesített eredményt is hirdetnek. Emellett a sorozat állomásain díjazzák korcsoportonként az első hat helyezettet, a legfiatalabb és a legidősebb célba érőt. Végül összesített különdíjban részesül az az iskola, szakosztály, testnevelőtanár és edző, aki a legtöbb diákot, indulót delegálja a versenysorozatra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik