Belföld

Terelés a magyar-román meccs miatt

magyar román (magyar-román, szurkolók)
magyar román (magyar-román, szurkolók)

A hatóságok péntek este lezárták a Stefánia út egy szakaszát, az intézkedés a 75-ös és a 77-es trolik közlekedését is érinti - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán.

A XIV. kerületi Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között zárták le, ezért a 75-ös trolibuszok a 79-es vonalára terelve közlekednek a Keleti pályaudvari végállomás felé.

A 77-es trolik vonalán az utasokat autóbuszok viszik, amelyek a terelés miatt az Egressy út-Hungária körút-Kerepesi út útvonalon érik el a végállomást. Ellenkező irányban, az Öv utca felé az autóbuszok a Kerepesi út-Dózsa György út torkolatában fordulnak vissza a Kerepesi út-Hungária körút-Egressy út útvonalon – írta a BKK.

A BKK korábbi közleményében felhívta a figyelmet, hogy a zárt kapuk mögött rendezendő Magyarország-Románia labdarúgó-mérkőzés miatt péntek délutántól késő estig a Puskás Ferenc Stadion és az Ötvenhatosok tere környékén közúti forgalomkorlátozásokra kell számítani, emellett a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) több járata sűrűbben, illetve módosított útvonalon közlekedik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik