Belföld

Kérdezze a polgármestert! Az én vagyok

Aramkimaradas(210x140)(1).jpg (áramkimaradás)
Aramkimaradas(210x140)(1).jpg (áramkimaradás)

Abszurdnak tűnik a képzeletbeli párbeszéd, de hasonló hangzott el szombaton, derül ki Pácin község önkormányzatának közleményéből.

Március 14-én 13 órától, több mint 48 órája nincs áram a Bodrogközben Pácinban és még 12 településen (Györgytarló, Tiszakarád, Tiszacsermely, Cigánd, Nagyrozvágy, Kisrozvágy, Alsóberecki, Felsőberecki, Ricse, Bodroghalom, Karos, Karcsa) – írják a szombat délutáni közleményben.

Pácin polgármestere felhívta a katasztrófavédelmet, a szombaton délután háromkor feltett kérdésére azt a választ kapta, hogy érdeklődjön a polgármesternél – olvasható a közleményben. A kör ezzel bezárult.

A boon.hu információi szerint 51 áram nélkül eltöltött óra után fellélegezhettek a község lakói, újra van áramszolgáltatás a településen.

Az egészben az információhiány, a bizonytalanság volt a legrosszabb. Újra át kell gondolni, hogyan lehet ilyen esetben hatékonyan tájékoztatni a lakosságot, de a katasztrófavédelemnek is sokat kell javulnia. A falu népe jelesre vizsgázott szolidaritásból, összefogásból – mondta el a lapnak a polgármester.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik