Belföld

Sárga víz folyhat a csapból

Szerdán ivóvízhálózat-tisztítás lesz a Rókus, a Béketelep és az Ipartelep területén, és javítási munkálatokat végeznek a a Tisza Lajos körúton is.

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat-tisztítási munkákat végez 2013. március 13-án 8.30 – 14.00 között, illetve 13-án 22.00 és 14-én 06.00 között (éjszaka) a Rókus, a Béketelep és az Ipartelep területén.

A tisztítási munkálatok időtartama alatt átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. A tisztítás következtében a víz zavarossá válhat.

A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasolják, hogy a munkálatok megkezdése előtt a helyiek vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

Tolózárjavítást végez a Szegedi Vízmű Zrt. a Tisza L. krt. és a Nagy Jenő utca sarkán. Az ivóvízvezeték-rendszer részét képező tolózárak helyét fel kell tárni, utána kerülhet sor a javításra. A munkálatok ma, kedden kezdődtek, és várhatóan 1-2 napot vesz igénybe a javítás. A munkagödör bezárását követően kezdődhet meg az út helyreállítása is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik