Belföld

Ezt senki sem tudta Németh Lászlónéról

Németh Lászlóné (németh lászlóné, )
Németh Lászlóné (németh lászlóné, )

Meghökkentő dolgokat árult el magáról az ország egyetlen női minisztere.

Németh Lászlóné 2011 decembere óta vezeti a fejlesztési tárcát, de alig lehet tudni róla valamit. Pedig még rajongói klubja is van a Facebookon. Ennek ellenére az sem közismert, hogy Serényi Zsuzsanna néven látta meg a napvilágot. A Blikk nőnap alkalmából kereste meg a nemzeti fejlesztési minisztert. Bár köztudott, hogy nem szívesen nyilatkozik, de ezúttal pár dolgot mégis elárult a magánéletéről.

Kiderült például, hogy a férje leginkább azzal tudja levenni a lábáról, ha megtisztítja a szemüvegét, és hogy szükség esetén kiválóan vezeti helyette a háztartást. Erre szükség is van, hiszen Némethné nagyon elfoglalt. Napi 12 órát dolgozik, ezért alig van magánélete, még fodrászhoz is legfeljebb hétvégén jut el. Szabadidejében egyébként legszívesebben nadrágban jár, és különösen becses darabja ruhatárának a lányától elkobzott edzőcipő.

Legemlékezetesebb úti élménye Japán volt, ahová mindenképp szeretne még visszatérni. Kedvenc színésze Jack Nicholson, és él-hal Salif Keita afropop énekes zenéjéért – írja a lap, amely nőnapi cikkében több női kormánytagot is magánéleti titkokról faggatott..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik