Belföld

Minden mennyiségben sport a hétvégén!

A sport játssza a főszerepet a hétvégén a közmédiában, a közvetítések már pénteken a debreceni rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokság küzdelmeivel megkezdődnek.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki közleménye szerint a debreceni vb nyitónapjáról 13.30-15.10 között jelentkezik élőben az M1, amit szombaton 14.40-től 16.20-ig tartó közvetítés követ, vasárnap pedig 13.45 és 14.45, valamint 15.20 és 16.20 között tartó műsorfolyam zárja a világbajnokságot. A Kossuth Rádió szintén nyomon követi a gyorskorcsolyázók küzdelmeit.

Vasárnap 13.15-kor jelentkezik az M1 heti sportmagazinja, a Sport 7, amelyben megszólal Talmácsi Gábor, aki állkapocsműtétje után először áll kamera elé. A műsor visszatekint a Ferencváros női kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája szereplésére, valamint szó esik a labdarúgó OTP Bank Ligában sorra kerülő FTC-Újpest derbiről, melyet szintén az M1 közvetít vasárnap 16.25-ös kezdettel. A találkozó második félideje Gulyás László kommentálásával, a Kossuth Rádióban is hallható lesz.

Az M1 mellett a Duna is közvetít NB I-es találkozókat: pénteken 19 órától látható a Kaposvár-Kecskemét összecsapás, szombaton 14 órától pedig a Diósgyőr-Haladás mérkőzés.

A jövő heti Forma-1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíj előtt először jelentkezik a Boxutca magazin. A felvezető műsorban láthatók lesznek a barcelonai teszten forgatott felvételek, interjúk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik