Belföld

Elnyerte az első díjat a Győrről szóló EYOF-kisfilm

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) 2017-es győri rendezését bemutató film az Utazás Kiállításon első helyezést ért el a turisztikai kommunikációs díj film kategóriájában.

Mint ismeretes, városunk 2012 decemberében, az Európai Olimpiai Bizottság római közgyűlésén nyerte el a világesemény 2017-es rendezési jogát. Borkai Zsolt polgármester, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke a küldöttek előtt mutatta be városunk pályázatát, amit egy bemutatkozó filmmel is megerősített.

A film és a város pályázata elnyerte a döntéshozók tetszését, de a bemutatkozó anyag több más fórumon is sikert aratott. A legutóbb például a Budapesti Utazás Kiállításon ért el kiemelkedő eredményt, hiszen egy országos pályázaton, az I. Utazás Turisztikai Kommunikációs Díj filmes kategóriájában lett első helyezett.

A díjat Domanyik Eszter, az önkormányzat Marketing, Turizmus és Kommunikációs Osztályának vezetője vette át, Kandász Andreától, az Utazás Kiállítás nagykövetétől és Ganczer Gábortól, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatójától.

Domanyik Eszter a díjjal kapcsolatban úgy fogalmazott, Győr kitűnő helyszínválasztás, amely komolyan veszi a sportot és tárt karokkal várja Európa ifjú sportembereit. „Már most gőzerővel készülünk a világesemény megszervezésére, ezért az Utazás Kiállításon Győr standja is az EYOF-ot hirdette. Szeretnénk, ha a díjnyertes filmet egész Magyarország megismerné, hiszen az EYOF-nak nemcsak Győr városa szempontjából, hanem ország imázs szempontból is kiemelt jelentősége van”. A filmet az önkormányzat és a Magyar Olimpiai Bizottság megbízásából a Next Production készítette, a díjnyertes alkotás megtekinthető a
sport.gyor.hu honlapon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik