Belföld

Egy éve süllyedt el Szegeden a Szőke Tisza gőzös

Koltay Miklós
Koltay Miklós

2013. 02. 27. 09:30

Az elmúlt év februárjában észlelte a Szeged24 elsőként, hogy elsűllyedt a téli kikötőben a hányatott sorsú Szőke Tisza. Azóta a hajó szétbontásának nagy részével már végeztek is.

Egy évvel ezelőtt, az akkor befagyott szegedi téli kikötőben járva először a Szeged24 észlelte, hogy elsüllyedt a Szőke Tisza gőzös, melyet több mentési kísérlet után elbonottak.

A SzegedPanoráma.hu most, képekkel és dokumentumokkal emlékszik az elmúlt, közel 100 viharos évre. Az évfordulón kötelességünknek tartják, hogy visszatekintve egyfajta értékelést, és képet adjanak az érdeklődőknek a jelenlegi helyzetről és azokról a körülményekről, amelyek a lehetséges jövőt befolyásolhatják.

A Szeged Panoráma “Szőke Tisza dossziéja”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.