Belföld

Hétszázmillióért népszerűsítok a kormányt

Két céggel kötött áfa nélkül összesen 700 millió forint értékű vállalkozási keretszerződést idei és jövő évi kommunikációs feladatainak ellátására a Miniszterelnökség.

A kormányzati honlapon nyilvánosságra hozott szerződések alapján az I.M.G. Inter Media Group Kft. 550 millió forintért vállalta média- és márkakommunikációs stratégia kidolgozását, médiakampányok tervezését és azok utóértékelését. A cég feladatai közé tartozik a médiavásárlás és -gyártás is.

A 2014. május 31-éig hatályos kontraktus lehetőséget ad arra, hogy többletigények esetén 495 millió forint plusz áfával megemeljék a keretösszeget a szerződés módosítása nélkül.

A Lounge Design Kft.-vel 150 millió forint értékű szerződést kötött a Miniszterelnökség, szintén egy hirdetmény közzétételével indított, tárgyalásos közbeszerzési eljárás eredményeként. Az ügynökség marketingkommunikációs stratégia elkészítését, üzenetek megfogalmazását vállalta ezért, és feladata lesz a kreatívtervezés, -megvalósítás és -gyártás is.

E szerződésben is lehetőséget biztosítottak arra, hogy többletigények esetén, és ha a szükséges pénz rendelkezésre áll, 135 millió forint plusz áfával megemeljék a keretösszeget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik