Belföld

A győri kajak-kenusoké az első “A hónap műhelye”-díj

A díjra közel 500 jelölés érkezett, s a sportkedvelők, valamint a sportági szövetségek, sportszervezetek, által ajánlott műhelyek közül öt került a szavazólapra.

A Graboplast Győri Vízisport SE kajak-kenu szakosztálya kapja az első “A hónap műhelye”-díjat, amelyet a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB), az utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Decathlon sportszeráruházlánc alapított.

A győriek a szerdán zárult közönségszavazás és a díjat alapítók kuratóriumának közös döntése nyomán nyertek. Az elismerést és az azzal járó 500 ezer forintos sportszervásárlási utalványt a Decathlon budaörsi áruházában adják át jövő kedden.

A díjat minden hónapban az adott időszakban legeredményesebbnek ítélt utánpótlás-nevelő műhely nyeri el. Az elismerésre bárki jelölhet egy-egy szakosztályt, klubot az utanpotlassport.hu honlapon keresztül, majd a jelölések összegzését követően a szakmai kuratórium választja ki azt az ötöt, mely közül kikerül a végső győztes. Az öt jelöltre szavazni is lehet az oldalon, de nem egyedül a voksok döntenek, 75 százalékban ugyanis a háromtagú kuratórium szava számít. A testület a hónap eseményei, eredményei alapján dönt a legjobbról.

Az év végén a kuratórium kiválasztja az év műhelyét, amely kétmillió forint pénzjutalomban részesül majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik