Belföld

Halálugrás Fehérváron

Leugrott egy férfi a székesfehérvári Széchenyi úti felüljáróról.

Most jutott a birtokunkba az a videó, ami egy férfi “halálugrását” örökítette meg Székesfehérváron, a Széchenyi úti vasúti felüljáróról. Információink szerint inkább feltünési viszketegségből mászott fel a férfi a vasúti felüljáróra, ám onnan már nem tudott lejönni.

Először a rendőrség jött ki egy járőrkocsival, akiket telefonos bejelentő értesített. Ám a rendőrség jelenléte nem segített az emberen. A Fehérvár24 információi szerint végül a fehérvári tűzoltók oldották meg a helyzetet, mikor lezárták a Széchenyi út városból kivezető sávjait, és egy tanulóvezetővel felvértezett ponyvás teherautót állítottak ki a sorból, amit egy tűzoltó vezetett az ugrani készülő férfi alá. Hosszas gondolkodás után a férfi levetette magát, akit aztán a tűzoltók átadtak a mentőknek. A férfi valószínűleg a kórház pszichiátriai osztályára került, ahol kivizsgálják.

Ez a kis akció teljes felfordulást okozott a Széchenyi úton, ahol a kifelé vezető oldalon gyakorlatilag negyven percen keresztül nem mehetett a forgalom. Ha a férfi, aki a felüljárón szédelgett magához tér, és beszámítható lesz, valószínűleg sokat fog fizetni a tettéért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik