Belföld

VOLT! Ők zúznak idén Sopronban

A fesztivál hivatalos Facebook oldalán percről percre friss világsztárokat jelentenek be!

Bullet For My Valentine, Martin Solveig, Papa Roach, GusGus, Fritz Kalkbrenner, DJ Fresh – ők biztosan ott lesznek a színpadon a 2013-as soproni VOLT fesztiválon július 3. és 6. között.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a hűség városában a Parov Stelar, Ákos, a Faith No More, a Thirty Seconds To Mars, a Queens of the Stone Age, az Example, és Jamie Woon is tisztzeletét teszi.

„A szeretetteli ünnepre való tekintettel, ma reggel 9 órától félóránként eláruljuk egy-egy VOLTos nemzetközi sztár nevét” – írták csütörtök reggel a szervezők a VOLT Facebook oldalán.

Bullet For My Valentine: Talán a sors vicces játéka, hogy éppen Valentin-napon hozták nyilvánosságra a zenekar nevét. Egy kis ízelítő, ha valaki nem bírná júliusig:

Két éve Paul, a testvére imádta a VOLTot, és a fesztiválozók is őt. Valószínűleg Fritz is ugyanígy jár majd velünk. A VOLT első napján: Fritz Kalkbrenner.

A kortárs drum and bass-kultúra egyik legnagyobb hatású dj-je és producere, !!!DJ Fresh!!! a VOLTon!

Nemcsak azért jön, hogy azt mondja: hello! Övé lesz a Telekom Nagyszínpad, július 4-én éjfél előtt kezd…Martin Solveig!

Papa Roach! Több mint tizennyolcmillió lemezt adtak el, minden fronton aktívan járultak hozzá a numetál világhódításának sikeréhez. Az idei VOLTra kirobbanó formában érkeznek, hogy megrázzák a Lővéreket legújabb lemezükkel.

Ki lesz még ott Sopronban? A felépők listája folyamatosan frissül! További koncert információk és világsztárok a fesztivál Facebook oldalán olvashatók!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik