Belföld

Nyílt napot tart a Szegedi Tudományegyetem

Nyílt napot és szülői értekezletet tart a Szegedi Tudományegyetem szombaton 9-től 14 óráig az universitas Dugonics téri főépületében.

A felvételivel kapcsolatos friss információkról, az SZTE mester szakjairól és a keretszámokról is pontos tájékoztatást kapnak az érdeklődők a Szegedi Tudományegyetem nyílt napján, ahol mind a 12 kar bemutatkozik. A diákok a rendezvényen segítséget kapnak a jelentkezési lap kitöltéséhez, informálódhatnak az egyetem képzéseiről, a hallgatók költségtérítését segítő lehetőségekről, valamint a hazai és nemzetközi ösztöndíjakról, a legfrissebb felsőoktatási információkról.

A szervezők a felvételizők szüleit és a továbbtanulást tervező alsóbb éveseket, valamint a középiskolai tanárokat is várják a szegedi egyetem újszerű, tavaly is sok érdeklődőt vonzó rendezvényére.

Délelőtt 11 órától a második emeleti díszteremben a szülői értekezleten Homoki-Nagy Mária, az egyetem oktatási rektorhelyettese és az Educatio Kht. részéről Juhász Orsolya mondja el a szegedi egyetemet érintő változásokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik