Belföld

Kubatov Orosházán “osztotta” az éhségmenetet

A szocialisták "hataloméhség-menete" puszta és egyszerű kampány - jelentette ki a Fidesz pártigazgatója az MSZP éhségmenetére utalva kedden Orosházán.

Kubatov Gábor közölte: miközben a Fidesz az emberek véleményét kikérve arra törekszik, hogy a legnagyobb egység legyen a kormányzati döntések mögött, a szocialisták elindították “hataloméhség-menetüket”.

A szocialisták a kispénzű emberek háta mögé bújva kampányolnak, akciójuk tipikus példa a hazugságra, az átverésre és a szemfényvesztésre – közölte a politikus.

A pártigazgató szerint az MSZP politikusai akkor nem voltak “ennyire végtelenül érzékenyek“, amikor 40 milliárd forintért emeltek völgyhidat, alagutat építettek az alföldre, amikor “Hagyó Miklós teletömte a nokiás dobozát pénzzel”, nem voltak akkor sem, amikor sukorói telekcsere történt vagy amikor értékesítették a moszkvai kereskedelmi képviseletet.
Ezzel szemben a Fidesznek más elképzelései vannak arról, hogyan kell szolgálni Magyarországot: ide tartozik a 10 százalékos rezsicsökkentés, a devizahitelesek megsegítése, illetve a közmunkaprogram, amelyben az újonnan megnyíló kereteknek köszönhetően a jövőben 200 helyett 250 ezren vehetnek részt – hangsúlyozta a honatya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik