Belföld

Keresik Koppány szobrának rongálóját

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézre keríteni a Vér-tó dombján felállított szoborcsoport egy elemének megrongálóját.

Rongálás bűntette miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A feljelentés szerint az elkövető január 19. és február 02. között Szegeden a Vér–tó dombján felállított szobrot felborította és megrongálta.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetőjéről bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. Ez fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az beazonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik