Belföld

Három életet követelt a reggel

Békéscsabánál, Székesfehérváron és Bács megyében is halálos közlekedési baleset történt.

Békéscsaba és Doboz között kedden hajnalban nem sokkal fél kettő előtt, egy román kisteherautó fának ütközött. Eddig ismeretlen okból a jármű vezetője letért az útról és fának ütközött. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott.

Egy ember meghalt, további öt megsérült egy kedd reggeli székesfehérvári balesetben – közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség. Szabó-Bisztricz Anett, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy két személyautó és egy mikrobusz ütközött a Sárkeresztúri úton. Németh-Kész Mónika, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a balesetben egy 57 éves férfi a helyszínen meghalt. Öten könnyebben megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

A helyszínen belehalt sérüléseibe egy férfi, aki autójával az út menti árokba borult kedd reggel Bácsborsod és Katymár között – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes közlése szerint a 22 éves bajai férfi autója eddig ismeretlen okból megpördült az 5508-as számú úton. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik