Belföld

Kukásautó gázolt halálra egy nőt Győrben

A Győr-Szol vizsgálatot indít és támogatja az elhunyt családját is.

A tragikus eset a Babits Mihály és a Hold utca kereszteződésében történt.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes elmondta: a hatvan év körüli asszonyt egy szűk utcában ütötte el a jármű. A nő súlyos fejsérüléseket szenvedett és a helyszínen életét vesztette.

Az áldozat kilétét egyelőre még nem tudták megállapítani.

A Győr-Szol Zrt közleményt adott ki a balesetet követően.

„Sajnálattal értesültünk arról a ma délutáni tragikus közúti balesetről, melynek a társaság egyik hulladékszállító gépjárműve részese volt. A társaság vezetése és valamennyi munkatársa osztozik az áldozat hozzátartozóinak fajdálmában és őszinte részvétét fejezi ki a családnak.

A hozzátartozókkal a kapcsolatot a Győr-Szol Zrt. megpróbálja felvenni, és az eset vizsgálatának eredményétől függetlenül támogatást kíván nyújtani. A társaság a szerencsétlenséggel kapcsolatban – ahogy ilyen esetekben mindig – a belső vizsgálatot lefolytatja, és várja a rendőrségi eljárás eredményét” – írja a társaság.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.