Belföld

Felújították az egykori GYÁÉV-uszodát

A szaunavilág területén teljesen megújult a gőzkabin, a helyiség bútorzatán kívül kicserélték a gépészeti berendezéseket is.

2012-ben korszerűsítették a kazánház egyes elemeit, és került medencetakarás a vízfelület fölé. Ez az úgynevezett szolár paplan éjszaka és a szünnapokon lassítja a – fokozottan és rendszeresen ellenőrzött, kiváló minőségű – víz lehűlését, így kevesebb energia szükséges az üzemi hőfok újratermeléséhez.

A homlokzati nyílászárókra reluxa, a diáköltözők ablakaira fólia került, új öltözőpadok, függönyök teszik barátságosabbá a helyiséget. A teraszon a melegebb hónapokban műfű borítás szolgálja a vendégek kényelmét. A kerékpárosok rendelkezésére áll az épület előtt a biciklitároló, a jobb megvilágítást kapott parkolóban pedig sötétedés után is nagyobb biztonságban vannak az autók.

Fontos változás, hogy a pénztáraknál lehetővé tették a bankkártyás fizetést, sőt a SZÉP kártyákat is elfogadják, bármelyik kibocsátó pénzintézettől származnak is azok.

Az új takarítási rendszernek köszönhetően február 1-től megszűnik a Magyar Vilmos Uszoda megszokott, minden hónap első hétfőjén tartó zárva tartása. Az úszás és a welness szerelmesei ezentúl minden nap élvezhetik a létesítmény által nyújtott egészségmegőrző és aktív kikapcsolódást biztosító szolgáltatásokat.

Az elmúlt év végétől módosult a jegy- és bérletstruktúra is. A felnőtt háromórás úszójegy továbbra is 1000 forint, ahogy számukra az egész napra szóló belépő is maradt 1500 forint. A gyerekek 4 éves korig ingyen használhatják a létesítményt, a diákok és nyugdíjasok az egész napos jegyért egységesen 800 forintot fizetnek. Továbbra is engedményt kapnak, akik több alkalmas bérletet vásárolnak, a legnagyobb kedvezmény pedig az egész évre szóló Győrsport Aranykártya után jár.
2013-ban a szaunavilág területén további korszerűsítéseket tervez a szolgáltató, melyek várhatóan a zuhanyozókat illetve a merülő medencét érintik. Az árakról és az uszoda nyitva tartásáról részletes tájékoztatást találnak a www.gyorszol.hu internetes oldalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik