Belföld

Minden képviselő nyilatkozott a vagyonáról

országgyűlés (ingyenes, parlament, országgyűlés, )
országgyűlés (ingyenes, parlament, országgyűlés, )

Holnaptól lesz nyilvános a politikusok bevallása. A Hír24 reggel teszi közzé összeállítását.

Valamennyi országgyűlési képviselő és állami tisztségviselő időben leadta saját és hozzátartozói vagyonnyilatkozatát a csütörtöki határidőig – közölte az Országgyűlés mentelmi bizottsága. A testület közleménye szerint péntektől bárki megnézheti a bevallásokat a parlament honlapján a képviselők,tisztségviselők nevére klikkelve.

A Hír24 összeállítást tesz közzé a legérdekesebb adatokból , összehasonlítjuk a politikusok jelenlegi és korábbi vagyoni helyzetét.

Az országgyűlési képviselők mellett saját és hozzátartozói vagyonnyilatkozatot kell leadnia az Állami Számvevőszék elnökének, alelnökének, a legfőbb ügyésznek és helyetteseinek, valamint háromévente, azaz legközelebb 2015-ben az Országos Bírósági Hivatal elnökének és a Kúria elnökének.  Ilyen kötelezettsége van a Magyar Nemzeti Bank elnökének, alelnökeinek és a Monetáris Tanács többi tagjának, valamint a felügyelőbizottság elnökének és tagjainak, a Gazdasági Versenyhivatal elnökének, elnökhelyetteseinek és a Versenytanács tagjainak, a Közbeszerzési Tanács elnökének, alelnökének és tagjainak, illetve a Médiatanács elnökének és tagjainak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik