Belföld

Orbánt támogatja Leslie Mandoki

Leslie Mandoki (Leslie Mandoki)
Leslie Mandoki (Leslie Mandoki)

A magyar országimázs erősítésére és az Orbán-kormány támogatására hozza supergroupjának huszadik születésnapi koncertjét Budapestre Leslie Mandoki – derül ki a Heti Válasznak adott interjújából.

“Mélyen tiszteletben tartom, hogy a magyarok kétharmada egy pártra bízta a kormányzást, mélyen tiszteletben tartom Orbán Viktor hazafiságát. A távolba látó képességét, a bátorságát, amivel szembeszáll a látszólag egyszerű, populáris megoldásokkal. És hogy felvette a harcot a jobb- és a baloldali szélsőségekkel” – nyilatkozza a Heti Válasznak Leslie Mandoki annak apropóján, hogy február 26-án a Művészetek Palotájában tartja világsztárokkal teletűzdelt együttesének születésnapi koncertjét.


Fotó: MTI / Eventpress Herrmann

„Hogy állíthat olyat a német médiában egy Nobel-díjas magyar író, egy népszerű magyar filozófus vagy egy kiváló zenész, mint például Schiff András, hogy Magyarországon nem lehet színpadra menni vagy akár egy hétvégét eltölteni? Nem lehet a német média rovására írni, hogy kilenc magyar – mert ennyi, nem több – ilyeneket üzen” – mondja az ország külföldi sajtójáról az emigráns magyar producer, aki Angela Merkel idei kampányának zenei igazgatója.

Amint arról írtunk, Mandoki a kancellárnak is játszik, a nagy német autógyáraknak pedig zenéket ír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik